Colaboratori Fotografie

Îmi doresc ca acest blog să fie o experiență frumoasă de lectură, dezbateri și prilej de învăța unii de la alții. Spre exemplu, încerc pe cât posibil să fac referiri la materiale externe din care se poate învăța mai mult, atunci cand risc să devin prea tehnic. Am ales o tematică vizuală care combina textele cu fotografia nu numai pentru o experiență mai frumoasă ci și pentru că “o fotografie valorează o mie de cuvinte”.

Când călătoresc prin țară sau străinatate încerc să surprind momente relevante care mă inspiră să scriu, dar nu am întotdeauna prilejul. Știu că unii dintre voi sunteți pasionați de fotografie și în măsura în care momentele pe care le-ați surprins sunt în tematica generală a textelor mi-ar face plăcere să ofer blog-ul meu ca un loc unde poți să-ți vezi fotografiile publicate în contextul unei experiențe de lectură și dezbatere.

Negritoiu.ro este un proiect personal nu comercial și deci acest prijel de colaborare nu este unul remunerat/comercial. Dacă dorești să contribui fotografiile tale în termenii inițiativei Creative Commons rog trimite-mi un link prin Twitter sau LinkedIn către fotografiile cu care dorești să contribui Este la latitudinea ta daca dorești să le semnezi. Mulțumesc!