Termeni și Condiții

Toate opiniile exprimate in acest blog sunt exclusiv ale autorului si ale persoanelor care participa la dialog, ele nu exprima si nu angajeaza pozitia institutiei din care autorul face parte. In acelasi timp parerile, informatiile sau comentariile nu reprezinta in nici un fel si nu trebuie considerate recomandari de investitii in acceptiunea Directivei UE 2004/39 privind pietele instrumentelor financiare. Autorul nu poate fi facut raspunzator pentru nici o eroare sau omisiune, si nici pentru pierderi, daune sau prejudicii cauzate de utilizarea acestor informatii, pe care le furnizeaza cu buna credinta si cu maximum de acuratete posibila.

Continutul acestul site este proprietatea autorului si este protejat prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Nu este permisa indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor asupra continutului, modificarea sau republicarea partiala sau integrala, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea autorului. Nu este permisa reproducerea sau stocarea continutului, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

Sunt încurajate citatele din articole, dar nu mai mult de două paragrafe din material și numai dacă se atribuie sursa și se face trimitere sub forma de link către materialul original după primul citat. Mulțumesc de înțelegere, lectură plăcută.